简阳人论坛

马上注册

QQ登录

只需一步,快速开始

伤心寻情记、、、、、

我前都发老个征婚勒帖子,   本来 人娘阿是黑诚意勒,但是回帖勒尽是西得尔勒起哨眼儿勒。  叶个灰常诚意勒帖子,都拿跟拟们整成水贴牢。别个脚得我硬是水得很勒样。我也脚得这勒,基本上都是西搞耍勒,叶个二个掉儿郎当勒,哪各美吕还敢来征嘛,都把别个哈起跑老。我原来迷倒这勒好找得很得,算老,气倒老,薄找老。、、、、、都瞟得说啥子老。瞟得郎矮子办老。、、、、二天兄弟伙西发帖子,都表再起哨眼儿老。      虚然得根儿勒谬找倒吕朋友,但我还是希望兄弟西找倒自己勒爱情。  美吕们勒邀求表太高老,  表来薄来豆是房子,车子勒,只要拉对拟好就行老。为比拟瞟得有钱勒是极少数蛮。美好生活是靠两个人共同奋斗勒。       算老,薄说老,我肥成都切老、、、、                                                                                                                                             
{:soso_e127:}
{:soso_e187:}
{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}{:soso_e179:}
  哎哟  黄哥哥   你写些啥子东西  我硬是没看懂喃
老衲法号_乱来 发表于 2012-8-7 17:13

别个都看得懂哒,瞟得你为啥子看薄懂,说勒四川土话得嘛 ,
老衲法号_乱来 发表于 2012-8-7 17:13

别个都看得懂哒,瞟得你为啥子看薄懂,说勒四川土话得嘛 ,
*滑块验证: